Praslea cel voinic si merele de aur

Descriere:Un mare împărat avea în grădina sa un măr ce făcea mere de aur, pe care el nu reuşise să le guste niciodată pentru că în fiecare an acestea ai erau furate. Numeroşi viteji, inclusiv cei mai mari doi fii ai împăratului, încercaseră să prindă hoţul, dar nimeni nu reuşise să prindă pe acel ce le fură merele. Cu toate acestea, într-o zi, Prâslea, mezinul familiei, a decis să încerce şi el.
    Acesta a fost primul ce a izbutit să rănească zmeul hoţ cu o săgeată şi să îi ia astfel câteva mere, pe care le-a dăruit tatălui său. Dar să vedem împreună acest basm frumos să urmărim finalul să vedem dacă Prâslea reuşeşte să omoare zmeul.



Asa cum v-am spus blogul nostru contine cantece,poezii,fise de lucru,jocurii si multe altele pentru copii.Asa ca astazi am adaugat o noua categorie pentru cei mici de basme si desene animate.Blogul Canteceledecopii.blogspot.com este un blog cu cantece si poezii dedicat copiilor, parintilor si bunicilor. Praslea cel voinic si merele de aur a fost adaugat pe data de 12 ianuarie 2017 si este un basm ce apartine de categoria basmelor si desenelor animate.  Asteptam cu drag sa reveniti pe blogul Canteceledecopii.blogspot.com in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe blog. Asteptam comentariile si parerile dumneavoastra pe blog sau pe facebook.Va multumim ca ne urmariti!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Hai afara la zapada (Frozen)

Doi frati cuminti-Elena Farago

Mingea de Ion Carnu